Odpowiedz

Problem ze stroną logowania

Nie mogę zalogować się do aplikacji banku. Po wejściu na stronę logowania, przez pewien czas widać kółko ładowania, a po chwili biała strona.

W konsoli jest błąd jak w załączniku. Próbowałem w oknie incognito, wyłączonymi wszystkimi wtyczkami i wyczyszczonej pamięci - nic nie pomaga . Przeglądarka Chrome Wersja 132.0.6834.110 (Oficjalna wersja) (64-bitowa)

sz
sz
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
2
05-02-2025
Wiadomość 1 z 6 (1 739 wyświetleń)

Re.: Problem ze stroną logowania

sz Daj znać, czy nadal masz kłopot z zalogowaniem do aplikacji, czy już wszystko działa w porządku. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1122
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 6 (1 294 wyświetleń)

Bez zmian

sz
sz
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
2
05-02-2025
Wiadomość 3 z 6 (1 274 wyświetleń)

Spróbuj proszę jeszcze zaktualizować obecną przeglądarkę do najnowszej wersji.
Jeśli to nadal nie pomoże, napisz do nas na czacie w Moim ING - jeśli masz taką możliwość po zalogowaniu z innej przeglądarki lub z aplikacji na telefonie.
Możesz również do nas zadzwonić 32 357 00 69. Przekażemy wtedy zgłoszenie do działu technicznego na podstawie bardziej szczegółowych danych.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
554
124
04-09-2015
Wiadomość 4 z 6 (1 146 wyświetleń)

Na iPhonie żana opcja logowania przez przeglądarkę mobilną nie działa. Tak jak powyżej - biała strona pod adresem login.ingbank.pl. Sprawdzone przeglądarki: Chrome 133.0.6943.120 zarówno normalnie jak i korzystając z trybu incognito oraz Safari.
fnxnet
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
26-02-2025
Wiadomość 5 z 6 (1 078 wyświetleń)

Dokładnie mam to samo. Trochę dziwne, wcześniej nic takiego się nie działo. Rozumiem, że ewentualnie mogą się tłumaczyć, że aplikacja na betach nie działa prawidłowo, ale ŻEBY w przeglądarce nie można było się zalogować to SKANDAL.

Odpowiedz
0 Lajków
Wojniew
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
26-02-2025
Wiadomość 6 z 6 (1 026 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

Skontaktuj się z nami pod numerem 32 357 00 69. Po potwierdzeniu tożsamości będziemy mogli pomóc w tej sprawie. 

27-03-2025
Re.: Błedny login i pesel mimo wpisywania dobrego!

mela1 Spróbuj skorzystać z formularza odblokowania konta. Znajdziesz go tutaj: 
https://www.ing.pl/indywidualni/bankowosc-internetowa-mojeing/centrum-pomocy
Jeśli to nie pomoże, to proszę, zadzwoń pod n

...

27-03-2025
Re.: Błedny login i pesel mimo wpisywania dobrego!

Aa nie zwróciłam uwagi na to ale moderator juz usunął. Robiłam aktualizacje znowu i nadal aplikacja nie dziala tragedia.

27-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy