Odpowiedz

Problem z realizacją przelewu w dniu 20.07.23

Witam, prosiłem wczoraj pracownika o zrobienie przelewów do ZUSu. Wieczorem dowiedziałem się ze nie miał możliwości ponieważ na stronie wyświetlił się komunikat o przerwie/ problemach z bankowością dla przedsiębiorców. Chciałbym potwierdzić te informacje. Czy występowały wczoraj jakieś problemy/ prace serwisowe w godzinach 10-15?
Odpowiedz
0 Lajków
T1
T1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
21-07-2023
Wiadomość 1 z 2 (2 947 wyświetleń)

Re: Problem z realizacją przelewu w dniu 20.07.23

Wczoraj o 11:53 otrzymaliśmy informację, że występowały problemy z działaniem serwisu ing.pl. Zostały jednak wystawione strony awaryjne, które umożliwiały logowanie do serwisu transakcyjnego.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 900 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Aneks do umowy na kolejne 5 lat stałej stopy

Czy ktoś z Was podpisywał wcześniejszy aneks do umowy kredytu hipotecznego na kolejne 5 lat stałej stopy?

Chodzi wyłącznie o zmianę oprocentowania na niższe (a tym samym obniżenie raty), bez zmiany okr

...

03-03-2026
Nierynkowa marża

Kredyt na mieszkanie mamy od 5 lat. W tym czasie spłaciliśmy już 50% zaciągniętego kapitalu. Marża banku w umowie wynosi 2,2%, jednak obecnie bank oferuje dla nowych klientów 1,7% czyli 0,5% mniej. By...

02-03-2026
Re: Nadpłata raty

Mamy teraz podobną sytuację, niestety w umowie kredytowej nie ma informacji o tym że skrócić okres kredytowania można dopiero po pierwszej racie odsetkowo-kapitalowej. Czy mogę wiedzieć jak skończyła ...

01-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy