Odpowiedz

Problem z realizacją przelewu w dniu 20.07.23

Witam, prosiłem wczoraj pracownika o zrobienie przelewów do ZUSu. Wieczorem dowiedziałem się ze nie miał możliwości ponieważ na stronie wyświetlił się komunikat o przerwie/ problemach z bankowością dla przedsiębiorców. Chciałbym potwierdzić te informacje. Czy występowały wczoraj jakieś problemy/ prace serwisowe w godzinach 10-15?
Odpowiedz
0 Lajków
T1
T1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
21-07-2023
Wiadomość 1 z 2 (2 913 wyświetleń)

Re: Problem z realizacją przelewu w dniu 20.07.23

Wczoraj o 11:53 otrzymaliśmy informację, że występowały problemy z działaniem serwisu ing.pl. Zostały jednak wystawione strony awaryjne, które umożliwiały logowanie do serwisu transakcyjnego.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 866 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Garmin Pay

Mam problem z dodaniem karty do Garmin Pay. To znaczy karta się dodaje[widnieje w aplikacji garmin connect] gdy wpisuje wszystkie dane z fizycznej karty, zatwierdzam regulamin, nie pojawia się strona ...

15-02-2026
Re: Zdolność kredytowa a żyrant

Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z osobami zajmującymi się kredytami hipotecznymi możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego

...

13-02-2026
Zdolność kredytowa a żyrant

Dzień dobry,

Moje pytanie: Chciałbym wziąć kredyt na pierwsze mieszkanie, mam 20% wkład własny, niestety brakuje mi niewiele zdolności kredytowej (40k) do wymarzonego miejsca. Czy jest możliwość wzięci

...

13-02-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy