Odpowiedz

Problem z przelewem.wlasnym

Witam,

Jestem za granicą i chciałam dokonać przelewu własnego z konta otwartego oszczędnościowego na mój rachunek bieżący. jak dokonuję tego typo operację w Polsce pieniądze przelewanych są błyskawicznie, a teraz dokonała przelewu 4h temu i jest on nadal w transakcjach oczekujących. Dlaczego tak się stało? I skąd system bankowości internetowej wiedział , że jestem za granicą. Myślałam zawsze, że to nie ma znaczenia.
Odpowiedz
0 Lajków
Legnano1176
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
10-11-2016
Wiadomość 1 z 3 (6 344 wyświetleń)

Re.: Problem z przelewem.wlasnym

@Legnano1176 Aby sprawdzić, dlaczego nie udostępniły się pieniądze na koncie, prosimy napisać do nas przez bankowość internetową (Wiadomości).

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (6 339 wyświetleń)

Re.: Problem z przelewem.wlasnym

Bankowośc internetowa po adresie IP wie skąd się logujemy. Na przykład logując się z nowego miejsca często trzeba wpisać hasło sms. I to jest dobre.

Odpowiedz
0 Lajków
dawidt
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
59
35
04-10-2016
Wiadomość 3 z 3 (5 968 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zablokowana gotówka

Dzis wieczorem wpłacają gotówkę przez blika bankomat zablokowal mi cala gotówkę, jestem bez środków do życia, pani na infolinii powiedziała, ze czas na rozpatrzenie to do miesiąca, nie moge pozwolić s...

13-04-2026
Re: List mazalny z banku po spłacie kredytu hipotecznego

1. Przygotowujemy dokumenty do 14 dni od spłaty i wysyłamy listem poleconym. W przesyłce będzie: oświadczenie Banku o zgodzie na wykreślenie hipoteki, kopia notarialna pełnomocnictwa (dla osoby, która

...

13-04-2026
Re: Wpłatomat podczas wpłaty się zresetował - brak potwierdzenia i śladu transakcji

Prosimy, skontaktuj się z naszą infolinią lub czatem w bankowości. Specjaliści firmowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 17:00. Jeśli zależy Ci na czasie, powiedz o tym specjaliście reje

...

13-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy