Odpowiedz

Problem z płatnościami mobilnymi na allegro

Nie mogę się zalogować do banku ING poprzez aplikację Allegro. Wybieram płatność payu pojawia się okno na login który wpisuję, później hasło i ciągle mma komunikat, że hasło lub login jest błędy. Są mi wstanie państwo pomóc? Dodam, że posiadam telefon z Androdiem

Odpowiedz
0 Lajków
szymon189
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
11
1
04-02-2016
Wiadomość 1 z 24 (31 804 wyświetleń)

Re.: Problem z płatnościami mobilnymi na allegro

Sytuacja, o której piszesz jest nam znana. Wiąże się to z błędnym szyfrowaniem hasła na Twoim telefonie. Na przykład wpisujesz w haśle literę X, a do nas dociera informacja, że jest to litera Y.

Pracujemy nad nowym systemem, który pozwoli wyeliminować ten błąd.

Proponuję korzystanie z płatności Paybylink na komputerze lub zmianę przeglądarki w telefonie.

Odpowiedz
0 Lajków
NikolaK
Były moderator
Były moderator icon
18
7
04-09-2015
Wiadomość 2 z 24 (31 788 wyświetleń)

Tylko ja korzystam z aplikacji Allegro w telefonie bo czasem mam kody rabatowe za korzystanie z aplikacji mobilnej, ale muszę zapłacić poprzez PayU w telefonie, a że nie mogę się zalogować to nie mogę otrzymać rabatu. Dlatego tutaj przeglądarka nie ma znaczenia.

Kiedy można spodziewać się poprawionego systemu?

szymon189
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
11
1
04-02-2016
Wiadomość 3 z 24 (31 728 wyświetleń)

Kiedy realizujesz płatności z Allegro na telefonie to przekierowuje Cię do zalogowania w przeglądarce (nie logujesz się wtedy do aplikacji mobilnej). Proponujemy spróbować zmienić przeglądarkę.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
807
176
04-09-2015
Wiadomość 4 z 24 (31 691 wyświetleń)

Nie przekierowuje mnie do przeglądarki. Wszystko odbywa się chyba na poziomie aplikacji Allegro?

Odpowiedz
0 Lajków
szymon189
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
11
1
04-02-2016
Wiadomość 5 z 24 (31 660 wyświetleń)

Jeśli chcesz to możesz też podpiąć kartę do allegro. Ja właśnie w ten sposób robię zakupy w aplikacji allegro - korzystam z visy do konta ING Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
dnaflyer
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
2
21-03-2016
Wiadomość 6 z 24 (31 593 wyświetleń)

@szymon189 W celu potwierdzenie transakcji zakupu na Allegro zostajesz przekierowana na stronę banku. Tak jak pisaliśmy wcześniej zachęcamy do zmiany przeglądarki. Albo do skorzystania z propozycji @dnaflyer.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 7 z 24 (31 562 wyświetleń)

No i co dalej z problemem? Problem raczej nie dotyczy przeglądarki tylko waszego systemu. Dokonanie płatności z poziomu różnych aplikacji jest niemożliwe. Używam androida i nie pomaga zmiana przeglądarki jak płaci się z aplikacji. Spróbujcie zapłacić przez aplikację allegro, czy kupcie bilet przez e-podróżnik. Nie da się. Co dalej w temacie? Szlag mnie trafił jak zablokowały sobie dostęp próbując dokonać płatności podając prawidłowe dane logowania. Czemu nie informujące o problemie klientów? Trzeba grzebać po internecie, żeby dowiedzieć się, że wiecie o problemie, tylko długo już go nie rozwiązuje.
MarMac
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
2
22-03-2016
Wiadomość 8 z 24 (31 532 wyświetleń)

Podpinam się pod temat! Mam ten sam problem, płacę z allegro przez telefon, bo mam kody rabatowe i nie mogę się zalogować do ING, bo występuje błąd nazwy/hasła!

Kiedy to naprawicie?????!!!!

nata_lie
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
1
22-03-2016
Wiadomość 9 z 24 (31 442 wyświetleń)

Ten sam problem, płacę z allegro przez telefon, bo mam kody rabatowe i nie mogę się zalogować do ING, bo występuje błąd nazwy/hasła!

Skutek - zablokowałem sobie numer rachunku po raz pierwszy. Czy Bank zwróci utracone kody rabatowe bo są wyższe niż oprocentowanie na koncie.
Odpowiedz
0 Lajków
tomblank
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
22-03-2016
Wiadomość 10 z 24 (31 408 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy