24-03-2021 21:27
Witam. Jakiś czas temu założyłam na jednym komputerze profil zaufany sobie i mężowi. Mamy wspólne konto, hasło to samo, jednak inne loginy. Nie mam problemu z wejściem np.na e- pacjenta z moim loginem, natomiast jeśli próbuję wejść przez profil zaufany męża nie mogę się zalogować, wyskakuje mi przy logowaniu błędny login. Dziś się tak zapomniałam, że w końcu zablokowałam mężowi dostęp do bankowości internetowej. Czy ktoś może mi wyjaśnić, co mam zrobić, bym mogła bez problemu logować się przez obydwa profile zaufane?
25-03-2021 21:35
W tej sytuacji Twój mąż jako właściciel bankowości internetowej powinien się z nami skontaktować telefonicznie 32 357 00 69 lub na czacie w Moim ING, aby nasi specjaliści to dla niego sprawdzili. Pamiętaj również, że konto może być wspólne, ale bankowość internetowa jest zawsze wydawana imiennie. Ty i Twój mąż nie powinniście korzystać z loginów innych niż własne. Bankowości internetowej nie da się współdzielić.
26-03-2021 13:08
Dziękuję za odpowiedź
Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
13 | |
10 | |
6 | |
5 | |
5 |