Odpowiedz

Problem z autoryzacją przelewów

Witam, jakiś czas temu zagubiłem swoją kartę sim na którą były wysyłane smsy zawierające kody do autoryzacji przelewów. Aktualnie jestem za granicą i nie mam możliwości wykonywania przelewów na wyższą sumę co jest dla mnie uciążliwe zaś wykonanie duplikatu karty sim nie wchodzi w tym momencie w rachubę. Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można rozwiązać ten problem, pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
dawid10000
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
19-12-2015
Wiadomość 1 z 2 (11 238 wyświetleń)

Re.: Problem z autoryzacją przelewów

Jeżeli jesteś za granicą, to nowy kod do zmiany numeru telefonu do autoryzacji możesz zamówić na naszej stronie internetowej.

Wejdź w zakładkę ING BankOnLine Zaloguj -> lewy górny róg Odblokowanie dostępu (aktywne będzie po zablokowaniu usługi internetowej przez co najmniej pięciokrotne wpisanie błędnego hasła lub po zalogowaniu do usługi elektronicznej w zakładce Profil -> lewe menu Blokada systemu ING BankOnLine).

We wniosku o odblokowanie dostępu wprowadzisz:
• Identyfikator Użytkownika ING BankOnLine, PESEL lub numer dowodu osobistego lub numer paszportu, ciąg znaków z pomarańczowego pola i zaznaczysz oświadczenie,
• W drugim kroku nie wprowadzaj nazwiska rodowego matki tylko na samym dole wybierz zamówienie przesyłki drogą pocztową. Przesyłkę wyślemy na adres korespondencyjny podany w banku (jeżeli jest nieaktualny, to zapraszam do zmiany na naszej infolinii przed wysłaniem wniosku).

Po otrzymaniu kodu zadzwoń do nas 801 601 607/+48 32 357 00 10 w celu autoryzacji kodu. Następnie przejdziesz Aktywację, gdzie zmienisz telefon do kodów autoryzacyjnych.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
656
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (11 202 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy