10-10-2016 14:51
Kiedy się zakończą???
Czy bank nie mógłby wcześniej informować o tego typu pracach? Przecież jest środek dnia i nie można zrobić najważniejszych rzeczy takich jak przelewy z wzorca.
10-10-2016 20:11
Dzisiaj wystepowały problemy z dostępem do bankowości internetowej. Usunęliśmy już nieprawidłowości.
Przepraszamy za niedogodności z tym związane.
10-10-2016 23:23
Nadal występują trudnośći a właściwie Strona Moje ING nie działa. Robiłem ważny przelew i nagle zerwało połączenie tj. strona przestała dzialać. Nie wiem czy przelew poszedł czy nie. K........wa mać.
11-10-2016 08:30
Problemy występowały wczoraj. Dziś juz wszystko działa prawidłowo.
11-10-2016 10:31
KatarzynaA pisze:Problemy występowały wczoraj. Dziś juz wszystko działa prawidłowo.
To czy działa, to się dopiero okaże. Wczoraj przysłaliście mi Państwo sms'a, że odpowiedź na reklamację jest w systemie. Zalogowałem się poprawnie, odczytałem wiadomość i to by było na tyle. Moje ING padło ponownie, nie dało się wysłać odpowiedzi. Także uprzejmie sugerowałbym daleko idącą ostrożność w deklaracjach, że wszystko działa prawidłowo.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |