17-06-2022 02:33 | Edytowano: 17-06-2022 02:37
Czy tylko u mnie coś się ostatnio zmieniło, że wydruk potwierdzenia (oryginał) wygląda jak ksero? Co się stało, że LEW oraz ING są teraz czarno białe na potwierdzeniu a nie pomarańczowe? Kiedy wróci to do czasów, że ING z Lwem będzie w kolorze barw banku a nie czarno białe, co dzięki temu nie będzie to wyglądać jak ksero a jak oryginał?
18-06-2022 07:11
Potwierdzenia przelewów generowane w Moim ING są czarno białe już od dłuższego czasu i nie planujemy wracać do poprzedniego wyglądu potwierdzeń transakcji. Sam kolor nie wpływa na to, czy jest to oryginał, czy też nie. Na wydruku jest dodatkowo widoczna informacja o czasie generowania dokumentu oraz na jakiej podstawie został wygenerowany. Dziękujemy jednak za Twoją opinię na ten temat.
18-06-2022 11:46
Kolorowe o kolorze pomarańczowym znak ING oraz LEW wyglądało to zdecydowanie lepiej estetycznie.
Mam nadzieję, że ING wróci do tego ![]()
@MateuszS:Podaj nam proszę dokładny model iPad'a jakiego posiadasz wraz z numerem systemu iOS jaki posiadasz. Przyjrzymy się temu.
Model: iPad 11 A16 (11. gen., 2025) 128 GB Wi-Fi
iOS: najnowszy dostęp
... 14-07-2026Rozumiem, że nowy wygląd karty może budzić mieszane odczucia, zwłaszcza jeśli byłeś przyzwyczajony do poprzedniej wersji. Przekazałam Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu. Każda opinia klientów jest d
... 14-07-2026Dzień dobry. Dostałem nową KARTĘ przedpłaconą. KARTĘ??? Czy tylko ja mam wrażenie, że to postępujące dziadostwo??? To jakaś przywieszka z ceną, cienka i giętka, mało czytelna i jakby pusta, CO TO JEST
... 14-07-2026