Odpowiedz

Potwierdzenia przelewu

[ Edytowane ]

Czy tylko u mnie coś się ostatnio zmieniło, że wydruk potwierdzenia (oryginał) wygląda jak ksero? Co się stało, że LEW oraz ING są teraz czarno białe na potwierdzeniu a nie pomarańczowe? Kiedy wróci to do czasów, że ING z Lwem będzie w kolorze barw banku a nie czarno białe, co dzięki temu nie będzie to wyglądać jak ksero a jak oryginał?

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
343
49
03-02-2016
Wiadomość 1 z 3 (3 021 wyświetleń)

Re: Potwierdzenia przelewu

Potwierdzenia przelewów generowane w Moim ING są czarno białe już od dłuższego czasu i nie planujemy wracać do poprzedniego wyglądu potwierdzeń transakcji. Sam kolor nie wpływa na to, czy jest to oryginał, czy też nie. Na wydruku jest dodatkowo widoczna informacja o czasie generowania dokumentu oraz na jakiej podstawie został wygenerowany. Dziękujemy jednak za Twoją opinię na ten temat. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
228
12-10-2015
Wiadomość 2 z 3 (2 963 wyświetleń)

Re: Potwierdzenia przelewu

Kolorowe o kolorze pomarańczowym znak ING oraz LEW wyglądało to zdecydowanie lepiej estetycznie.

Mam nadzieję, że ING wróci do tego Emotikon: Mrugający

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
343
49
03-02-2016
Wiadomość 3 z 3 (2 948 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Brak telefonu od ING, aktywacja aplikacji

Mam ten sam problem. Jak to rozwiązać?

24-11-2024
Re: Re.: Brak telefonu od ING, aktywacja aplikacji

Witam,

mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p

...

24-11-2024
Re.: Inne dane przelewu niż właściciela konta

I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?

23-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy