Odpowiedz

Paragony do transakcji

Bardzo ucieszyło mnie, gdy po założeniu konta w ING zobaczyłam w aplikacji, że jest możliwość dodawania paragonów bezpośrednio z jej poziomu i że nareszcie nie będę musiała ich szukać w przypadku, gdyby okazały się potrzebne. Jakież było moje rozczarowanie, gdy okazało się, że paragonu nie mogę przypisać do transakcji, której on dotyczy 😢

Funkcja, która tak bardzo mnie ucieszyła okazała się być całkowicie bezużyteczna.

Byłoby naprawdę super, gdybyście dodali taką możliwość. Aktualnie tę funkcjonalność uważam za zmarnowany potencjał.

Odpowiedz
0 Lajków
ustczanka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
1
27-10-2022
Wiadomość 1 z 2 (9 789 wyświetleń)

Re: Paragony do transakcji

[ Edytowane ]

Dziękujemy za Twoją sugestię, przekazaliśmy ją do zespołu, który zajmuje się rozwojem Mojego ING.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
95
11
19-05-2022
Wiadomość 2 z 2 (9 727 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Ok, zgłoszone. Tymczasowym obejściem jest zmniejszenie zakresu dat na filtrze i puszczenie aktualizacji listy.

07-05-2026
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy