19-10-2022 10:03
Dzień dobry, dlaczego moje zlecenie sprzedaży nie jest realizowane? Przed otwarciem ustawiłam zlecenie na sprzedaż po każdej cenie, po 15 minutach od otwarcia nie było zrealizowane, zmieniłam jego parametry i od 50 minut mam status "z trakcie modyfikaty". Zależało mi na szybkiej sprzedaży akcji i kupieniu innych, a teraz tylko patrzę jak moje pieniądze topnieją. Czy Państwo sobie robią jaja? Jak zamierzacie rozwiązać ten problem? Bo jeżeli zamierzacie tylko po awarii wysłać użytkownikom komunikat, że błąd został naprawiony i bardzo przepraszacie, to ja jak najszybciej uciekam do innego banku.
Pozdrawiam, Karolina
20-10-2022 10:16
Wczoraj w godzinach porannych występowały problemy z maklerem. W tej sprawie skontaktuj się z biurem maklerskim pod numerem 32 357 00 32 (Od poniedziałki do piątku w godzinach 8:00-18:00)
Dzień dobry,
proszę, sprawdź czy w ustawieniach programu antywirusowego nie masz wprowadzonych ograniczeń dla naszej strony logowania. Proszę, spróbuj też skorzystać z innej przeglądarki lub innego urz
Dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.
Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zal
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
5 | |
3 | |
3 |