27-10-2022 10:51
Bardzo ucieszyło mnie, gdy po założeniu konta w ING zobaczyłam w aplikacji, że jest możliwość dodawania paragonów bezpośrednio z jej poziomu i że nareszcie nie będę musiała ich szukać w przypadku, gdyby okazały się potrzebne. Jakież było moje rozczarowanie, gdy okazało się, że paragonu nie mogę przypisać do transakcji, której on dotyczy 😢
Funkcja, która tak bardzo mnie ucieszyła okazała się być całkowicie bezużyteczna.
Byłoby naprawdę super, gdybyście dodali taką możliwość. Aktualnie tę funkcjonalność uważam za zmarnowany potencjał.
28-10-2022 11:18 | Edytowano: 07-12-2022 08:08
Dziękujemy za Twoją sugestię, przekazaliśmy ją do zespołu, który zajmuje się rozwojem Mojego ING.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |