Bankowość internetowa

Odpowiedz

Odrzucona płatność przy próbie opłacenia faktury Play

Witam, 

Już od dłuższego czasu, jestem użytkownikiem sieci Play, oraz posiadam ich aplikację mobilną by móc także za jej pomocą opłacać faktury. Niestety podczas próby opłacenia faktury za pomocą Google Pay oraz obecnie Apple Pay, zawsze mam komunikat ING o odrzuceniu płatności. Jedyna funkcja jaka działa na chwilę obecną to Blik, czy ktoś z was już spotkał się z takim problemem i wie jak można ten problem rozwiązać?

Odpowiedz
0 Lajków
Stanislaw1988
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
25
0
15-12-2016
Wiadomość 1 z 2 (2 894 wyświetleń)

Re: Odrzucona płatność przy próbie opłacenia faktury Play

Przez forum nie mamy wglądu do Twojej karty i ciężko nam powiedzieć, co może być przyczyną odrzuceń płatności. Proszę, skontaktuj się z nami przez Czat w Moim ING lub całodobową infolinię +48 32 357 00 12, sprawdzimy to 😉

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 839 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Inne dane przelewu niż właściciela konta

I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?

23-11-2024
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

23-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy