Odpowiedz

Nowy wygląd online

Nowy wygląd to tragedia.

Dwie osoby niemieszkające ze sobą, prowadzące całkowicie odrębne życie i osobne rachunki. Upoważniłyśmy się wzajemnie i efektem jest, że wszystko się przemieszało. Historia pokazuje razem moje i drugiej osoby operacje, na pół ekranu wyświetla się okrąg, w którym zsumowano nasze ODRĘBNE finanse.

Litości!!!!! Przecież to są OSOBNE!!!!! rachunki

Odpowiedz
0 Lajków
selene7
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
11
1
02-04-2016
Wiadomość 1 z 4 (8 680 wyświetleń)

Re.: Nowy wygląd online

@selene7 Każdy z Was w swojej bankowości internetowej Moje ING może wyłączyć podgląd rachunków, do których jest upoważniony. Można to zrobić po wybraniu "Dane i ustawienia", a potem "Konfiguracja systemu".

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
799
173
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (8 677 wyświetleń)

Nie podoba mi się nowy wygląd strony, ale pewnie nie mam na to wpływu

Teraz mam nowy problem i będę głośno protestować.

Za namową pracownicy Banku ściągnęłam aplikację na smartfon i od tego czasu dostaję informacje o wszystkich operacjach wykonanych przez moją córkę, do której konta jestem upoważniona. CO MNIE TO OBCHODZI?????????????? Zaśmieca mi to skrzynkę, wiadomość na ekranie nie jest w całości widoczna, widzę tylko kwotę, myli mnie to, bo myślę, że ktoś mi się włamał i wybiera mi pieniądze. Jak najbardziej chcę widzieć swoje operacje, ale NIE CHCĘ informacji o koncie córki, która nie mieszka ze mną i prowadzi swoją własną księgowość.

Odpowiedz
0 Lajków
selene7
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
11
1
02-04-2016
Wiadomość 3 z 4 (8 033 wyświetleń)

W nowej wersji aplikacji Moje ING mobile po zalogowaniu jest możliwość wyłączenia powiadomień push z konta do którego nie chcesz ich otrzymywać.

Wystarczy kliknąć w 3 poziome kreski po prawej stronie, Dane i ustawienia, Aplikacja mobilna, Powiadomienia Push - Zarządzaj i możesz odznaczyć konto do którego nie chcesz otrzymywać powiadomień.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (8 021 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy