02-04-2016 10:57
Nowy wygląd to tragedia.
Dwie osoby niemieszkające ze sobą, prowadzące całkowicie odrębne życie i osobne rachunki. Upoważniłyśmy się wzajemnie i efektem jest, że wszystko się przemieszało. Historia pokazuje razem moje i drugiej osoby operacje, na pół ekranu wyświetla się okrąg, w którym zsumowano nasze ODRĘBNE finanse.
Litości!!!!! Przecież to są OSOBNE!!!!! rachunki
02-04-2016 11:03
@selene7 Każdy z Was w swojej bankowości internetowej Moje ING może wyłączyć podgląd rachunków, do których jest upoważniony. Można to zrobić po wybraniu "Dane i ustawienia", a potem "Konfiguracja systemu".
19-08-2016 23:07
Nie podoba mi się nowy wygląd strony, ale pewnie nie mam na to wpływu
Teraz mam nowy problem i będę głośno protestować.
Za namową pracownicy Banku ściągnęłam aplikację na smartfon i od tego czasu dostaję informacje o wszystkich operacjach wykonanych przez moją córkę, do której konta jestem upoważniona. CO MNIE TO OBCHODZI?????????????? Zaśmieca mi to skrzynkę, wiadomość na ekranie nie jest w całości widoczna, widzę tylko kwotę, myli mnie to, bo myślę, że ktoś mi się włamał i wybiera mi pieniądze. Jak najbardziej chcę widzieć swoje operacje, ale NIE CHCĘ informacji o koncie córki, która nie mieszka ze mną i prowadzi swoją własną księgowość.
19-08-2016 23:56
W nowej wersji aplikacji Moje ING mobile po zalogowaniu jest możliwość wyłączenia powiadomień push z konta do którego nie chcesz ich otrzymywać.
Wystarczy kliknąć w 3 poziome kreski po prawej stronie, Dane i ustawienia, Aplikacja mobilna, Powiadomienia Push - Zarządzaj i możesz odznaczyć konto do którego nie chcesz otrzymywać powiadomień.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
11 | |
8 | |
6 | |
4 | |
4 |