02-04-2016 10:57
Nowy wygląd to tragedia.
Dwie osoby niemieszkające ze sobą, prowadzące całkowicie odrębne życie i osobne rachunki. Upoważniłyśmy się wzajemnie i efektem jest, że wszystko się przemieszało. Historia pokazuje razem moje i drugiej osoby operacje, na pół ekranu wyświetla się okrąg, w którym zsumowano nasze ODRĘBNE finanse.
Litości!!!!! Przecież to są OSOBNE!!!!! rachunki
02-04-2016 11:03
@selene7 Każdy z Was w swojej bankowości internetowej Moje ING może wyłączyć podgląd rachunków, do których jest upoważniony. Można to zrobić po wybraniu "Dane i ustawienia", a potem "Konfiguracja systemu".
19-08-2016 23:07
Nie podoba mi się nowy wygląd strony, ale pewnie nie mam na to wpływu
Teraz mam nowy problem i będę głośno protestować.
Za namową pracownicy Banku ściągnęłam aplikację na smartfon i od tego czasu dostaję informacje o wszystkich operacjach wykonanych przez moją córkę, do której konta jestem upoważniona. CO MNIE TO OBCHODZI?????????????? Zaśmieca mi to skrzynkę, wiadomość na ekranie nie jest w całości widoczna, widzę tylko kwotę, myli mnie to, bo myślę, że ktoś mi się włamał i wybiera mi pieniądze. Jak najbardziej chcę widzieć swoje operacje, ale NIE CHCĘ informacji o koncie córki, która nie mieszka ze mną i prowadzi swoją własną księgowość.
19-08-2016 23:56
W nowej wersji aplikacji Moje ING mobile po zalogowaniu jest możliwość wyłączenia powiadomień push z konta do którego nie chcesz ich otrzymywać.
Wystarczy kliknąć w 3 poziome kreski po prawej stronie, Dane i ustawienia, Aplikacja mobilna, Powiadomienia Push - Zarządzaj i możesz odznaczyć konto do którego nie chcesz otrzymywać powiadomień.
Możesz wypłacić pieniądze z IKZE wcześniej, jeśli zajdzie taka potrzeba. To tzw. zwrot. Pieniądze zwrócimy Ci, jeśli wypowiesz umowę o jego prowadzenie i nie spełniasz ustawowych warunków do wypłaty.
... 15-12-2025Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |