Bankowość internetowa

Odpowiedz

Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

@Franiu To konto mam jako rezerwowe i raczej niezbyt często z niego korzystam. Konto jest darmowe więc najprościej potestować. Z tego co widzę to emSZMAL powinien wspierać ten bank. Ewentualnie zawsze można skorzystać funkcjonalności modułu Kasa/Bank w Optimie Emotikon: Szczęśliwy

cougar
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
20
16
09-08-2022
Wiadomość 21 z 39 (1 347 wyświetleń)

To jest jakiś totalny skandal i nieporozumienie, żeby wycofywać takie funkcjonalności. Robimy dziesiątki transakcji z tą funkcjonalnością każdego miesiąca od lat, jakim trzeba być ignorantem, żeby nagle stwierdzić, żeby taką funkcję wyłączać?? Zapraszam tego, kto podjął taką decyzję do nas żeby klepał te przelewy pojedynczo i potwierdzał kodami. Tymczasem poważnie rozważymy rezygnację z konta firmowego ING.

jogonek
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
4
21-05-2025
Wiadomość 22 z 39 (1 330 wyświetleń)

Skandal! Lakoniczny komunikat bez jakiegokolwiek wyjaśnienia. Przelewy staną się uciążliwe. Czas zacząć szukać alternatywy.
websafe
Doradca z ambicjami II
15
7
06-03-2019
Wiadomość 23 z 39 (1 150 wyświetleń)

A pozwalają już JDG przechodzić na ING Business? Mnie na przestrzeni 8 miesięcy dwa razy obiecano, że ktoś z banku się w tej sprawie ze mną skontaktuje i lipa. Widocznie ich takie płotki nie interesują.
Odpowiedz
0 Lajków
websafe
Doradca z ambicjami II
15
7
06-03-2019
Wiadomość 24 z 39 (1 129 wyświetleń)

@websafe płotki nie płotki zawsze to pieniądz - przy przejściu na ING Business zmieniają się opłaty.

Odpowiedz
0 Lajków
cougar
Doradca z ambicjami II
20
16
09-08-2022
Wiadomość 25 z 39 (1 123 wyświetleń)

@websafe  Proszę, skontaktuj się ze specjalistą Centrum Wsparcia Biznesu. Specjaliści firmowi są dostępni na czacie w Moim ING od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:0, na infolinii do 16:00. Numer kontaktowy to 32 357 00 24

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
802
173
04-09-2015
Wiadomość 26 z 39 (1 050 wyświetleń)

Protestuję przeciwko wyłączaniu paczek przelewów. 

Jest to intencjonalne działanie, zmierzające do odebrania przedsiębiorcom wszelkich narzędzi automatyzacji ich pracy.

Dzieki własnej głupocie straciliscie  dzisiaj kolejnego klienta. Mam nadzieje, że d..pa Was zaboli i ktoś "mądry" który wymyślił usprawnienie  beknie za to

Były klient ING

byłyklientING
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
3
26-05-2025
Wiadomość 27 z 39 (887 wyświetleń)

Cały swiat się sie automatyzuje. Od 5 lat walczymy z chinskimi dosatwcami a ING zamiast pomagac i wspierać dokłąda nam recznej roboty. MROK!!!
Odpowiedz
0 Lajków
byłyklientING
Doradca z ambicjami I
10
3
26-05-2025
Wiadomość 28 z 39 (793 wyświetleń)

Cały swiat się sie automatyzuje a ING idzie w robótki reczne.  Od 5 lat walczymy z chinskimi dosatwcami. ledwo wiązemy koniec z końcem  a ING zamiast pomagac i wspierać dokłąda nam recznej roboty. MROK!!!

Odpowiedz
0 Lajków
byłyklientING
Doradca z ambicjami I
10
3
26-05-2025
Wiadomość 29 z 39 (789 wyświetleń)

Cały swiat się sie automatyzuje a ING odwrotnie!

Od 5 lat konkurujemy/walczymy z chinskimi dostawcami, ledwo wiążemy koniec z końcem  a ING zamiast pomagac i wspierać dokłada nam ręcznej roboty i KOSZTÓW. MROK średniowiecza!!! Kosciół katolicki jest juz bardzij wspolczesny niz ING. I to nie był komplement!

Odpowiedz
0 Lajków
byłyklientING
Doradca z ambicjami I
10
3
26-05-2025
Wiadomość 30 z 39 (787 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: OKO dziecka

Informacja skarbowa własnie potwierdziła telefonicznie iż nie były to darowizny. Dla bezpieczeństwa wyślę jeszcze zapytanie żeby mieć to na papierze.

12-06-2025

otrzymałam zgodę sądu i mam już z powrotem zablokowane środki. Trochę czasu zajęło z sądem. Zamierzam też zgłosić do rzecznika. W us zgłaszałam darowiznę.

12-06-2025

otrzymałam zgodę sądu i mam już z powrotem zablokowane środki. Trochę czasu zajęło z sądem. Zamierzam też zgłosić do rzecznika. W us zgłaszałam darowiznę.

12-06-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy