14-11-2022 18:06
Mam transakcję która ma błędnie przypisaną kategorię na "Wydatki podstawowe". Chciałbym ją zmienić na 'Nie analizuj" - jednak przy próbie zapisania zmiany dostaję informację "Nie udało się zapisać kategorii". W sumie na inne kategorie też zmienić nie mogę.
15-11-2022 18:22
Jeśli problem nadal u Ciebie występuje, proszę napisz do nas na czacie w Moim ING lub zadzwoń +48 32 357 00 69. Sprawdzimy to w systemie i w razie potrzeby przekażemy zgłoszenie do działu technicznego.
15-11-2022 19:11
Pełnomocnictwo musi zawierać dane osobowe mocodawcy oraz pełnomocnika, które określamy w komunikacie na naszej stronie: https://www.ing.pl/indywidualni/tabele-i-regulaminy/regulaminy/niezbedne-dokumenty
... 08-07-2025Mieszkam za granicą i straciłem dostęp do usług bankowych. Moja żona będzie w Polsce. Mogę powierzyć podpis konsulatowi, ale potrzebuję pustego pełnomocnictwa z banku. Gdzie mogę znaleźć taki plik? Zn
... 08-07-2025Otóż proszę Państwa też miałem taki problem i go rozwiązałem!
Powodem była karta bankomatowa włożona w case do telefonu typu wallet. Tak, dokładnie w to miejsce które jest przeznaczone na karty Otóż o
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
14 | |
13 | |
13 | |
6 | |
4 |