Bankowość internetowa

Odpowiedz

Nie można zmienić kategorii transakcji w Analizie wydatków

Mam transakcję która ma błędnie przypisaną kategorię na "Wydatki podstawowe". Chciałbym ją zmienić na 'Nie analizuj" - jednak przy próbie zapisania zmiany dostaję informację "Nie udało się zapisać kategorii". W sumie na inne kategorie też zmienić nie mogę.

Odpowiedz
0 Lajków
R0b3r7
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
2
27-11-2021
Wiadomość 1 z 3 (5 635 wyświetleń)

Re: Nie można zmienić kategorii transakcji w Analizie wydatków

Jeśli problem nadal u Ciebie występuje, proszę napisz do nas na czacie w Moim ING lub zadzwoń +48 32 357 00 69. Sprawdzimy to w systemie i w razie potrzeby przekażemy zgłoszenie do działu technicznego. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
597
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 3 (5 577 wyświetleń)

Re.: Nie można zmienić kategorii transakcji w Analizie wydatków

Już jest ok - dziękuję Emotikon: Szczęśliwy

R.
R0b3r7
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
2
27-11-2021
Wiadomość 3 z 3 (5 572 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Wycofanie płatności HCE w aplikacji mobilnej

A ja tak spytam z ciekawości - naprawdę myślicie, że zachęcicie ludzi do korzystania z blika zbliżeniowego jeżeli nie wlicza się on do kwoty zwolnienia z opłaty za kartę? Jesteście bodajże jedynym ban

...

05-04-2025
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

Po naszych pracach serwisowych w ostatnim czasie, u niektórych klientów może pojawić się błąd, skutkujący wymuszeniem ponownej aktywacji aplikacji. Przepraszamy za utrudnienia z tym związane.

05-04-2025
Re: Nie udało sie pobrać danych imoje

Witam,

odświeżam temat ponieważ mimo wyczyszczenia plików cookie i zmiany przeglądarek komunikat nadal się pojawia.

W momencie kiedy zostaje przekierowany z esklepu w celu zapłaty pojawia się okno z log

...

04-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy