13-12-2023 18:36
Cześć,
Chciałem zapytać czy tylko mi czy tez wszystkim nie działa wniosek o założenie nowego konta Direct?
Po załączeniu zdjęć dowodu osobistego aplikacja internetowa wywala się z błędem jak w załączniku przy próbie przejścia do kolejnego kroku.
Jest to o tyle kuriozalna sytuacja, że również aplikacja na Androida również nie potrafi przetworzyć drugiej strony dowodu i w konsekwencji również przez nią nie mogę założyć nowego konta...
Może to jeszcze są efekty wczorajszej awarii.
Pozdrawiam.
14-12-2023 18:57
Cześć,
jeśli masz już konto w naszym banku lub inny produkt, to nowe konto założysz w aplikacji bądź bankowości - po zalogowaniu. W sytuacji, gdy jeszcze nie korzystasz z naszych usług, to konto faktycznie możesz założyć przez wniosek na stronie lub w aplikacji. Proszę, daj znać, czy kłopot nadal występuje.
Pozdrawiam
14-12-2023 19:49
Cześć,
Dzięki za kontakt.
Nie mam żadnych produktów w ING, jestem nowym klientem.
Problem nadal występuje (próba była przed chwilą).
Firma nie przyjmuje nowych klientów :/
Pozdrawiam.
15-12-2023 20:00
Przykro mi, że kłopot dalej się pojawia
W tej sytuacji proszę, udaj się do naszego oddziału. Sprawdzimy to.
Mateusz dzięki za odpowiedź. Pozostaje zatem pytanie czy ING rozważa wprowadzenie takiej samej możliwości dla wersji przeglądarkowej jak dla wersji mobilnej? Chodzi o możliwość wyłączenia konieczności
... 21-07-2026Cześć,
moja rata kapitałowa wynosi 1000 zł i taką kwotą zrobiłam nadpłatę w aplikacji. Chciałabym skrócić okres kredytowania, a z automatu zmniejszło mi ratę.
Czy aby to zrobić to należy wejść w apce
... 21-07-20261. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego