Odpowiedz

Moje ING dla przedsiębiorców

Chyba temat trochę ucichł. Wiadomo, że w tym roku z nowego systemu transakcyjnego będą mogli korzystac również przedsiębiorcy. Ale są już jakieś bliższe informacje w tym temacie? Może jakieś testy? Cokolwiek oprócz informacji, że w tym roku?Emotikon: Mrugający

Pozdrawiam,

Grzegorz

Odpowiedz
0 Lajków
Grzegorz
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
3
18-12-2015
Wiadomość 1 z 4 (8 954 wyświetleń)

Re.: Moje ING dla przedsiębiorców

Obecnie nie możemy jeszcze potwierdzić terminu wprowadzenia nowej bankowości dla klientów firmowych. Prosimy o cierpliwość.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
684
125
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (8 933 wyświetleń)

Pozwolę sobie podpiąć artykuł z bloga, w którym jest napisane (pokazane w postaci grafiki), że Moje ING dla przedsiębiorców planowane jest na IV kwartał tego roku Emotikon: Szczęśliwy I tego się trzymajmy. https://spolecznosc.ingbank.pl/-/Blog/Moje-ING-mobile-nowa-bankowość-mobilna-Sprawdź-co-już-jest-i-j...

Grzegorz
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
3
18-12-2015
Wiadomość 3 z 4 (8 392 wyświetleń)

Planujemy udostępnić Moje ING przedsiębiorcom w tym roku. Jednak nie możemy wskazać jeszcze dokładnej daty.

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
146
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (8 389 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta. Po przycisku dalej po paru chwilach jest zwykly ekran smartfona a po przełączeniu na aplikację jest znowu wszystko od początku,

...

23-04-2026
problem z zalozeniem konta

Mam następujący problem podczas zakładania konta w aplikacji. Gdy mam zrobić zdjęcie tyłu dowodu, mogę trzymać go bardzo długo pod różnym kątem i w różnym świetle, ale aplikacja nie chce zrobić zdjęci

...

23-04-2026
Re.: Uruchomienie kredytu hipotecznego

Tutaj nie możemy odnieść się do tej sytuacji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Zapraszamy do kontaktu z nami na czacie w Moim ING lub pod numerem 32 357 0

...

22-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy