Odpowiedz

Moje ING dla przedsiębiorców

Chyba temat trochę ucichł. Wiadomo, że w tym roku z nowego systemu transakcyjnego będą mogli korzystac również przedsiębiorcy. Ale są już jakieś bliższe informacje w tym temacie? Może jakieś testy? Cokolwiek oprócz informacji, że w tym roku?Emotikon: Mrugający

Pozdrawiam,

Grzegorz

Odpowiedz
0 Lajków
Grzegorz
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
3
18-12-2015
Wiadomość 1 z 4 (8 865 wyświetleń)

Re.: Moje ING dla przedsiębiorców

Obecnie nie możemy jeszcze potwierdzić terminu wprowadzenia nowej bankowości dla klientów firmowych. Prosimy o cierpliwość.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
683
124
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (8 844 wyświetleń)

Pozwolę sobie podpiąć artykuł z bloga, w którym jest napisane (pokazane w postaci grafiki), że Moje ING dla przedsiębiorców planowane jest na IV kwartał tego roku Emotikon: Szczęśliwy I tego się trzymajmy. https://spolecznosc.ingbank.pl/-/Blog/Moje-ING-mobile-nowa-bankowość-mobilna-Sprawdź-co-już-jest-i-j...

Grzegorz
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
3
18-12-2015
Wiadomość 3 z 4 (8 303 wyświetleń)

Planujemy udostępnić Moje ING przedsiębiorcom w tym roku. Jednak nie możemy wskazać jeszcze dokładnej daty.

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
145
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (8 300 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy