Odpowiedz

Mobilna autoryzacja - przelew nie został wykonany

Przy wykonaniu przelewu do ZUSu przez stronę www (konkretnie z historii konta/ponów transakcję), dostałem na telefonie (iOS, najnowsza wersja) powiadomienie o konieczności potwierdzenia. Po potwierdzeniu włączył się ekran z zielonym checkmarkiem i napisem potwierdzone. Niestety w historii transakcji po zalogowaniu się na konto nie ma po niej ani śladu. Nie ma też śladu w rejestrze zdarzeń, tak jakby nigdy transakcja nie miała miejsca.
Jest to dla mnie poważny problem bo gdybym nie sprawdził, to ZUS nie dostałby pieniędzy. To już druga taka sytuacja, ale ostatnio nie byłem pewien czy faktycznie wszystko potwierdziłem.
Co więcej, mobilna autoryzacja jest promowana jako zastępstwo sms kodów, a z nimi nigdy nie miałem problemów.

Odpowiedz
0 Lajków
marcinolek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
20-04-2023
Wiadomość 1 z 2 (4 073 wyświetleń)

Re: Mobilna autoryzacja - przelew nie został wykonany

Ciężko nam się odnieść do tej sytuacji na forum - tutaj nie możemy zweryfikować Twoich przelewów w systemie. Prosimy, skontaktuj się w tej sprawie z nami na Czacie w Moim ING lub telefonicznie +48 32 357 00 69, sprawdzimy dlaczego pierwsza transakcja nie została wykonana.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 998 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy