Odpowiedz

Logowanie za pomocą passkeys

Jak w temacie. Skoro obsługa menedżerów haseł została zablokowana, to proponuję umożliwić korzystanie z passkeys, co jest wygodniejsze i bezpieczniejsze od nazwy użytkownika i hasła.

Odpowiedz
0 Lajków
pit
pit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
24
16
05-02-2022
Wiadomość 1 z 3 (2 906 wyświetleń)

Re: Logowanie za pomocą passkeys

Dziękujemy za pomysł. Przekazałem go dalej.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KarolB
Moderator
Moderator icon
153
23
02-09-2021
Wiadomość 2 z 3 (2 839 wyświetleń)

Re.: Logowanie za pomocą passkeys

Rok później... ING udało się chwilowo odblokować obsługę menedżerów haseł, ale ponownie zostało to zablokowane (nie wiem czy celowo, czy przypadkowo - jednak z punktu widzenia użytkownika istotne jest tylko to, że nie działa). Tak więc przypominam się w sprawie passkeys, ponieważ użytkownicy zmuszeni do rezygnacji z menedżerów haseł ustawiają bardzo proste hasła, więc bank mógłby za pomocą obsługi passkeys znacznie zwiększyć bezpieczeństwo logowania. Oczywiście pod warunkiem, że chce.
Odpowiedz
0 Lajków
pit
pit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
24
16
05-02-2022
Wiadomość 3 z 3 (320 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy