05-10-2019 22:37
Witam
Co się dzieje z tymi kodami weryfikacyjnymi poprzez SMS ? Przedwczoraj robiłem zakupy online - kod sms przyszedł , wczoraj nie przyszedł, a dzisiaj znów nie przyszedł i musiałem anulować przelew. O co tu chodzi ???
07-10-2019 06:30
@1piotr13 Przepraszam Cię za kłopoty z dostarczaniem SMS-ów autoryzacyjnych. Jeśli sytuacja się powtórzy, proszę, spróbuj zrestartować telefon. W przypadku, gdy ponowne włączenie telefonu nie pomoże, proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING lub zadzwoń na numer 32 357 00 69. Sprawdzimy to po stronie systemu.
Wracając do tematu - no straszna lipa z tą aplikacją. Zrobiłem tak jak mi tu polecono, zarówno w pionowej jak i poziomej orientacji, kilka razy insalowałem aplikację od nowa, łączyłem się z różnych si
... 01-08-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 31-07-2026Napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING, sprawdzimy czy już możemy przeksięgować nadpłatę. Jeśli chodzi o proporcjonalny zwrot prowizji za udzielenie kredytu przy wcześniejszej spłacie, to fa
... 31-07-2026