05-10-2020 09:35
Cześć, korzystacie z tej usługi? Chciałem zintegrować swój ERP z bankowością, niestety korzystam z ING ONLINE i infolinia poinformowała mnie że do WEB SERWICES konieczna jest migracja do serwisu korporacyjnego i opłata od 500 do 1000zł miesięcznie!!!
Czy to normalne ? Koszt za dostęp API wydaje mi się kosmiczny, i finalnie zastanawiam się nad migracją całego konta firmowego z obrotami 1mln miesięcznie do innego banku tylko przez ogromne opłaty za web serwices....
05-10-2020 23:09
@itomi Stronę o webservice znajdziesz pod tym linkiem.
Opłaty za usługę są negocjowane z doradcą korporacyjnym. Następnie, po uzgodnieniu warunków usługi, jest podpisywana umowa.
Proszę, skontaktuj się z nami w tej sprawie przez telefon. Numer kontaktowy to 32 357 00 24. Sprawę przekażemy do właściwego oddziału korporacyjnego.
06-10-2020 22:52
widziałem tą stronę, dzwoniłem na ten nr, i dostałem inf min 500zł, w Mbanku ta usługa jest darmowa...... Szkoda że przez taki detal będę musiał przenieść konto. niestety nikt nie zaproponował innego rozwiązania
07-10-2020 10:24 | Edytowano: 07-10-2020 10:24
Zapomnij mały przedsiębiorco, że cokolwiek zautomatyzujesz. Przecież masz mnóstwo czasu na codzienne logowanie, klikanie po saldzie.
A tak na serio to ING ma to gdzieś, temat jakiegoś podstawowego API, pozwalającego przynajmniej na dostęp do historii salda kont firmowych jest tutaj poruszany od lat, bez żadnego efektu.
Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 22-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
5 | |
4 | |
3 |