04-04-2023 09:04
Ponad 2 lata prowadzili mi Państwo usługi i przez cały ten okres nie otrzymywałem informacji o brakach w dokumentach. Sprawa wyszła dopiero kiedy nastąpiła kumulacja tych braków i księgowy prowadzący odmówił podpisania sprawozdania rocznego. Jest to dla mnie skandaliczne zachowanie - księgowość która powinna dbać o moje sprawy doprowadziła do dużych zaniedbań, odcinając się przy tym od jakiejkolwiek odpowiedzialności. Ponadto jeśli w systemie po dodaniu faktury nie kliknęło się przekaż do biura to taka faktura przez nikogo nie była widziana...
Pozwolę sobie jeszcze w wielu miejscach przestrzec przed Państwa usługami.
06-04-2023 08:30
Zależy nam na wyjaśnieniu tej sprawy i dołożymy wszelkich starań, aby jak najszybciej ją zweryfikować. Prosimy o skierowanie zgłoszenia na adres reklamacje@ingksiegowosc.pl
No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.
24-12-2024Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn
... 24-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
6 | |
5 | |
3 | |
3 |