04-04-2023 09:04
Ponad 2 lata prowadzili mi Państwo usługi i przez cały ten okres nie otrzymywałem informacji o brakach w dokumentach. Sprawa wyszła dopiero kiedy nastąpiła kumulacja tych braków i księgowy prowadzący odmówił podpisania sprawozdania rocznego. Jest to dla mnie skandaliczne zachowanie - księgowość która powinna dbać o moje sprawy doprowadziła do dużych zaniedbań, odcinając się przy tym od jakiejkolwiek odpowiedzialności. Ponadto jeśli w systemie po dodaniu faktury nie kliknęło się przekaż do biura to taka faktura przez nikogo nie była widziana...
Pozwolę sobie jeszcze w wielu miejscach przestrzec przed Państwa usługami.
06-04-2023 08:30
Zależy nam na wyjaśnieniu tej sprawy i dołożymy wszelkich starań, aby jak najszybciej ją zweryfikować. Prosimy o skierowanie zgłoszenia na adres reklamacje@ingksiegowosc.pl
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |