Odpowiedz

Funkcja dla osób prowadzących działalność

Dzień dobry

Piszę w sprawie rozważenia wprowadzenia następującej funkcji, która ułatwi rozliczenia konta firmowego.

Wystarczy, aby każdą operację w historii transakcji można było oznaczyć jako rozliczoną i np. podświetlałaby się wtedy w systemie na zielono na całej długości paska, wtedy łatwiej jest kontrolować transakcje w firmie, które zostały już rozliczone, a które nie.

Ewentualnie dodanie opcji notatki, aby można było np. opisać daną transakcję np. numerem faktury, czasami płatności są realizowane przez bramki płatności i nie zawsze po czasie da się zorientować czego ona dotyczyła.

Odpowiedz
0 Lajków
uzytkownik234
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
10-01-2018
Wiadomość 1 z 2 (2 945 wyświetleń)

Re: Funkcja dla osób prowadzących działalność

Dziękuję za Twoją sugestię w tej sprawie. Przekazałam ją do odpowiedniego zespołu- przeanalizujemy to. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
OlaM
Były moderator
Były moderator icon
81
13
26-05-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 879 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Negocjacja marzy

Zerknij na odpowiedź Pani z banku:

https://spolecznosc.ing.pl/-/Kredyty-hipoteczne/Dramat-procesowanie-wniosku-ponad-6-tygodni-i-cisza/m-p/45336#M11393

Na negocjacje bym nie liczył ale ... spróbować war...

01-04-2025
Negocjacja marzy

Dzien dobry,

Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dok

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy