Odpowiedz

Funkcja dla osób prowadzących działalność

Dzień dobry

Piszę w sprawie rozważenia wprowadzenia następującej funkcji, która ułatwi rozliczenia konta firmowego.

Wystarczy, aby każdą operację w historii transakcji można było oznaczyć jako rozliczoną i np. podświetlałaby się wtedy w systemie na zielono na całej długości paska, wtedy łatwiej jest kontrolować transakcje w firmie, które zostały już rozliczone, a które nie.

Ewentualnie dodanie opcji notatki, aby można było np. opisać daną transakcję np. numerem faktury, czasami płatności są realizowane przez bramki płatności i nie zawsze po czasie da się zorientować czego ona dotyczyła.

Odpowiedz
0 Lajków
uzytkownik234
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
10-01-2018
Wiadomość 1 z 2 (4 199 wyświetleń)

Re: Funkcja dla osób prowadzących działalność

Dziękuję za Twoją sugestię w tej sprawie. Przekazałam ją do odpowiedniego zespołu- przeanalizujemy to. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
OlaM
Były moderator
Były moderator icon
81
13
26-05-2021
Wiadomość 2 z 2 (4 133 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Ok, zgłoszone. Tymczasowym obejściem jest zmniejszenie zakresu dat na filtrze i puszczenie aktualizacji listy.

07-05-2026
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy