Odpowiedz

Brak możliwości korzystania z usług Aplikacji

Witam serdecznie. Mam spory problem, mianowicie 3 dni temu otworzyłem konto w banku ING. Mogę zalogować się do bankowości internetowej przez przeglądarkę, ale niestety nie mogę potwierdzić aplikacji wszystko przechodzi płynnie, przychodzą kody autoryzacyjne SMS i tak dalej, ale aplikacja zatrzymuje się na ( zadzwonimy do ciebie aby zweryfikować tożsamość) i tutaj wszystko staje, pin do aplikacji nadany bo sms przychodzi, ale aplikacja nie dzwoni! Próbowałem o różnych godzinach i nic nie pomaga. Jakieś sugestie ?
Odpowiedz
0 Lajków
sezam505
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
13-07-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 115 wyświetleń)

Re: Brak możliwości korzystania z usług Aplikacji

Jeżeli nie otrzymujesz połączenia to sprawdź proszę, czy nasz numer 32 357 00 69 nie jest dodany do zablokowanych w Twoim telefonie lub czy nie masz ogólnie zablokowanych połączeń od nieznanych nadawców. Warto na czas aktywacji zapisać nasz numer w kontaktach.

W przypadku gdy korzystasz z dwóch kart SIM to zalecamy, aby na czas aktywacji:
- wyłączyć jedną kartę SIM w telefonie,
- zdefiniować w telefonie internet i połączenia głosowe z jednego numeru,
- przepiąć się na stabilne połączenie wifi.

Daj znać, czy udało Ci się aktywować aplikację Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 074 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: karta kredytowa a doładowanie Revolut

Hej, czy próbowałeś tej taktyki?
Udało się czy były problemy przy doładowaniu?
Jeśli się udało, to jaka karta i jaka kwota?

18-12-2024
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy