Odpowiedz

Brak możliwości korzystania z usług Aplikacji

Witam serdecznie. Mam spory problem, mianowicie 3 dni temu otworzyłem konto w banku ING. Mogę zalogować się do bankowości internetowej przez przeglądarkę, ale niestety nie mogę potwierdzić aplikacji wszystko przechodzi płynnie, przychodzą kody autoryzacyjne SMS i tak dalej, ale aplikacja zatrzymuje się na ( zadzwonimy do ciebie aby zweryfikować tożsamość) i tutaj wszystko staje, pin do aplikacji nadany bo sms przychodzi, ale aplikacja nie dzwoni! Próbowałem o różnych godzinach i nic nie pomaga. Jakieś sugestie ?
Odpowiedz
0 Lajków
sezam505
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
13-07-2023
Wiadomość 1 z 2 (4 750 wyświetleń)

Re: Brak możliwości korzystania z usług Aplikacji

Jeżeli nie otrzymujesz połączenia to sprawdź proszę, czy nasz numer 32 357 00 69 nie jest dodany do zablokowanych w Twoim telefonie lub czy nie masz ogólnie zablokowanych połączeń od nieznanych nadawców. Warto na czas aktywacji zapisać nasz numer w kontaktach.

W przypadku gdy korzystasz z dwóch kart SIM to zalecamy, aby na czas aktywacji:
- wyłączyć jedną kartę SIM w telefonie,
- zdefiniować w telefonie internet i połączenia głosowe z jednego numeru,
- przepiąć się na stabilne połączenie wifi.

Daj znać, czy udało Ci się aktywować aplikację Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
621
129
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (4 708 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy