04-04-2017 12:14
Witam,
Nie mam pojęcia jak wyjaśnić mój problem nadobitniej.
W ten weekend na moim koncie wydarzyły się rzeczy dziwne, i za żadne skarby świata nie mogę sobie ich racjonalnie wyjaśnić.
Trazakcje płatności kartą zsoatały jakby pobrane dwukrotnie: raz za płatności, drugi - na poczet blokady, które w poniedziałek zosatły zaksięgowane jako uznania na koncie. Sumując moje wydatki jestem przekonana, że saldo konta się nie zgadza mino tego, że w historii konta jest niby wszystko jane. Jak to możliwe? Pierwszy raz spotkałam się z taką sytuacją. Dlaczego tak się stało? I gdzie do jasnej anieli podziały się moje pieniądze?
04-04-2017 12:15
Dodam jeszcze, że nie mogę od wczoraj dodzwonić się na infolinię, otrzymuję informację, że wszyscy konsultanci są obecnie zajęci.
04-04-2017 12:32
Wczoraj faktycznie wystąpił błąd, że pomimo rozliczenia płatności kartą, w bankowości internetowej dalej widoczna była blokada na tę transakcję.
Usunęliśmy błędne zapisy.
Przepraszamy za to.
Jeżeli dalej widzisz w systemie nieprawidłową informację, proszę, skontaktuj się z nami: 32 357 00 12 lub przez bankowość internetową.
Nasza infolinia czynna jest całodobowo. Wczoraj, ze względu na awarię, wydłużył się czas oczekiwania na połączenie z konsultantem. Dzisiaj powinnaś się połączyć bez problemu.
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
11 | |
9 | |
6 | |
4 | |
4 |