Odpowiedz

Blokada i zwolnienie blokady

Parę dni temu zakupiłam pakiet na stronie player'a dla użytkowników przebywających za granicą. Moja karta powinna zostać obciążona kwotą 50zl (pakiet kosztował 50zl, w tym 7dni próbne). Tego samego dnia pojawiły się w mojej historii na koncie trzy osobne transakcje z zaznaczeniem "blokada" - każda transakcja to było -1zł. Również tego samego dnia, pojawiły się kolejne trzy osobne transakcje że "zwolnieniem blokady", każda +1zł. Czy ktoś rozumie dlaczego kwota 50zł nie została póki co pobrana i dlaczego pojawiły się akurat takie transakcje wynoszące 1 zł z blokadą i zwolnieniem blokady? Czy ma to jakiś związek z tygodniem próbnym który mija dopiero jutro ?
Odpowiedz
0 Lajków
Patrycjamw
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
03-09-2020
Wiadomość 1 z 2 (6 322 wyświetleń)

Re: Blokada i zwolnienie blokady

@Patrycjamw Prosimy, skontaktuj się w tej sprawie z serwisem, w którym dokonałaś zakupu. Na pewno udzielą Ci dodatkowych informacji, jeśli te blokady były z ich strony. Przypuszczam, że ten serwis zrobił próbną autoryzację transakcji na Twoim koncie, żeby sprawdzić, czy masz prawidłowo ustawione limity na karcie do płacenia w internecie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
591
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (6 274 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy