10-07-2018 16:44
Witam, mam takie pytanie. Od czego zalezy to czy przy wysylaniu przelewu bedzie potrzebny kod autoryzacyjny czy jednak nie. Myslalem, ze zalezy to od kwoty przelewu lecz jednak nie - zdarzaly sie sytuacje kiedy przy przelewie na kwote 20zl wymagany byl kod a przy kwocie 250zl juz nie. Przelewy wysylane sa do tego samego odbiorcy.
11-07-2018 18:40
konmat1074 O tym, czy dana transakcja wymaga potwierdzenia kodem SMS decydujemy losowo. Ze względu na bezpieczeństwo transakcji, które realizujemy pełny algorytm, według którego decydujemy czy dana dyspozycja wymaga autoryzacji, jest poufny. Z reguły nie wymagamy dodatkowego potwierdzenia, gdy dodasz osobę do swojego zaufanego odbiorcy.
Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce.
13-01-2026Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr
... 13-01-2026Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz
... 13-01-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 4 |