Odpowiedz

strona logowanie nie otwiera się w Chromie

Witam, od wczoraj nie mogę zalogować się do ING przez Chroma (a bez problemu mogę przez Firefoxa ;-) odwrotnie niż w w innym wątku). Nic nowego nie instalowałam, nie używam żadnych dodatków, wszystkie linki mam podpięte po chroma, nie chce mi się zmieniać przeglądarki... Da się coś z tym zrobić?

Odpowiedz
0 Lajków
MarSi
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
1
28-11-2015
Wiadomość 1 z 11 (29 421 wyświetleń)

Re: strona logowanie nie otwiera się w Chromie

Spróbuj wyczyścić pliki cookie oraz pamięć podręczną przeglądarki internetowej – w większości przeglądarek opcja ta jest wywoływana kombinacją klawiszy Ctrl-Shift-Delete – następnie proszę ponownie uruchomić przeglądarkę.
Jeśli z kolei korzystasz z programu antywirusowego Norton to użytkownicy powinni sobie dodać regułę do Nortona na „wpuszczanie” na naszą stronę. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 2 z 11 (29 343 wyświetleń)

Też mam problem z zalogowaniem lecz nieco inny, wpisuję poprawny login a otrzymuje komunikat że jest nieprawidłowy i nie moge przejść do hasła, w przypadku konta męża wszystko działa prawidłowo. 

Odpowiedz
0 Lajków
DorotaKLO
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
01-04-2018
Wiadomość 3 z 11 (29 191 wyświetleń)

DorotaKLO Od godziny 10:40 występują trudności u części klientów z zalogowaniem do Mojego ING. Komunikat, który widzisz, jest tego wynikiem. Już pracujemy nad przywróceniem prawidłowego działania usługi u wszystkich naszych klientów. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1095
218
07-06-2017
Wiadomość 4 z 11 (29 179 wyświetleń)

Spróbowałam. Wcześniej, zanim napisałam posta, później też, żeby nie było, ze się nie słucham ;-) oczywiście bez rezultatów, nie mam za to problemu, aby otworzyć stronę logowania dla klientów biznesowych - i co mi po tym, nie jestem takim klientem... Nie bardzo wiem co i gdzie mam dodać w Nortonie, skoro od 7 lat nie miał problemów w koegzystowniu ze stroną ING, a poza tym identyfikuje ją jako bezpieczną, więc jaka reguła? Inne pomysły?

Odpowiedz
0 Lajków
MarSi
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
1
28-11-2015
Wiadomość 5 z 11 (29 113 wyświetleń)

Jeżeli sprawdziłaś wtyczki do Twojej przeglądarki i pozwalają na dostęp do naszej strony, to:
1. możesz zalogować się na naszą stronę w trybie incgnito,
2. skorzystać z innej przeglądarki. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
791
172
04-09-2015
Wiadomość 6 z 11 (28 954 wyświetleń)

Tak... tyle to i ja wiem ,że jak nie działa jedna, to należy użyć innej - problem w tym, że parę dni temu działało - a teraz nie działa a ja nie mam ochoty przenosić się z wszystkimi bookmarkami do innej przeglądarki, ani pamiętać, którą akurat przeglądarkę muszę otworzyć, aby zrobić to czy tamto - wierzcie mi, już to przerabiałam dawno temu przy Internet explorerze, jak strony czasopism otwierały się tylko w nim... Myślałam, że bank wie co zepsuł i naprawi, albo powie jak z tego wybrnąć, jeżeli pozmieniał ustawienia... Może ktoś miał podobny problem i powie jak odzyskać możliwość logowania się do ING poprzez Chroma, bo tylko takie rozwiązanie mnie zadowala... ;-)

Odpowiedz
0 Lajków
MarSi
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
1
28-11-2015
Wiadomość 7 z 11 (28 940 wyświetleń)

Cześć, mam podobny problem, odpowiedź jest powyżej przynajmniej chwilowa wyłącz sobie "norton Toolbar na tej stronie lub w ogóle (tam mi się zatrzymuje consola choć nie na którym wierszu ma problem) - wiem jest to działanie chwilowe ale mi pomogło.  Mam nadzieje że problem zostanie rozwiązany pozytywnie i poprawki zostaną naniesione lub jeśli z pewnych innych przyczyn które zostaną nam objaśnione "prostym zjadaczom chleba" ale trzeba się do tego przyznać i odpowiedzieć dlaczego.

Wg mnie zmiana jest celowa (stąd szybko informacja o przyczynie) prawdopodobnie nie chcą by Norton penetrował działanie strony i co z tym idzie zbierał danych np  logów,  godzin połączeń, ilości operacji, itp. 

pozdrawiam mam nadzieje że będzie łatwiej ")

Odpowiedz
0 Lajków
matroszka
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
02-04-2018
Wiadomość 8 z 11 (28 909 wyświetleń)

[ Edytowane ]

To nie nasz błąd - sprawdzaliśmy to i strona działa prawidłowo - klienci powinni sobie dodać regułę do Nortona na wpuszczanie na naszą stronę. Nie jesteśmy w stanie dopasować strony tak by była zgodna ze wszystkimi wtyczkami, które przeglądarka może mieć.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 9 z 11 (28 846 wyświetleń)

Re.: strona logowanie nie otwiera się w Chromie

Nie mogę się zalogować
Odpowiedz
0 Lajków
Darnow2056
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
13-07-2018
Wiadomość 10 z 11 (26 170 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy