29-03-2018 19:01
Witam, od wczoraj nie mogę zalogować się do ING przez Chroma (a bez problemu mogę przez Firefoxa ;-) odwrotnie niż w w innym wątku). Nic nowego nie instalowałam, nie używam żadnych dodatków, wszystkie linki mam podpięte po chroma, nie chce mi się zmieniać przeglądarki... Da się coś z tym zrobić?
30-03-2018 19:03
Spróbuj wyczyścić pliki cookie oraz pamięć podręczną przeglądarki internetowej – w większości przeglądarek opcja ta jest wywoływana kombinacją klawiszy Ctrl-Shift-Delete – następnie proszę ponownie uruchomić przeglądarkę.
Jeśli z kolei korzystasz z programu antywirusowego Norton to użytkownicy powinni sobie dodać regułę do Nortona na „wpuszczanie” na naszą stronę.
01-04-2018 11:43
Też mam problem z zalogowaniem lecz nieco inny, wpisuję poprawny login a otrzymuje komunikat że jest nieprawidłowy i nie moge przejść do hasła, w przypadku konta męża wszystko działa prawidłowo.
01-04-2018 11:57
DorotaKLO Od godziny 10:40 występują trudności u części klientów z zalogowaniem do Mojego ING. Komunikat, który widzisz, jest tego wynikiem. Już pracujemy nad przywróceniem prawidłowego działania usługi u wszystkich naszych klientów.
01-04-2018 19:27
Spróbowałam. Wcześniej, zanim napisałam posta, później też, żeby nie było, ze się nie słucham ;-) oczywiście bez rezultatów, nie mam za to problemu, aby otworzyć stronę logowania dla klientów biznesowych - i co mi po tym, nie jestem takim klientem... Nie bardzo wiem co i gdzie mam dodać w Nortonie, skoro od 7 lat nie miał problemów w koegzystowniu ze stroną ING, a poza tym identyfikuje ją jako bezpieczną, więc jaka reguła? Inne pomysły?
02-04-2018 19:36
Jeżeli sprawdziłaś wtyczki do Twojej przeglądarki i pozwalają na dostęp do naszej strony, to:
1. możesz zalogować się na naszą stronę w trybie incgnito,
2. skorzystać z innej przeglądarki.
02-04-2018 20:03
Tak... tyle to i ja wiem ,że jak nie działa jedna, to należy użyć innej - problem w tym, że parę dni temu działało - a teraz nie działa a ja nie mam ochoty przenosić się z wszystkimi bookmarkami do innej przeglądarki, ani pamiętać, którą akurat przeglądarkę muszę otworzyć, aby zrobić to czy tamto - wierzcie mi, już to przerabiałam dawno temu przy Internet explorerze, jak strony czasopism otwierały się tylko w nim... Myślałam, że bank wie co zepsuł i naprawi, albo powie jak z tego wybrnąć, jeżeli pozmieniał ustawienia... Może ktoś miał podobny problem i powie jak odzyskać możliwość logowania się do ING poprzez Chroma, bo tylko takie rozwiązanie mnie zadowala... ;-)
02-04-2018 22:08
Cześć, mam podobny problem, odpowiedź jest powyżej przynajmniej chwilowa wyłącz sobie "norton Toolbar na tej stronie lub w ogóle (tam mi się zatrzymuje consola choć nie na którym wierszu ma problem) - wiem jest to działanie chwilowe ale mi pomogło. Mam nadzieje że problem zostanie rozwiązany pozytywnie i poprawki zostaną naniesione lub jeśli z pewnych innych przyczyn które zostaną nam objaśnione "prostym zjadaczom chleba" ale trzeba się do tego przyznać i odpowiedzieć dlaczego.
Wg mnie zmiana jest celowa (stąd szybko informacja o przyczynie) prawdopodobnie nie chcą by Norton penetrował działanie strony i co z tym idzie zbierał danych np logów, godzin połączeń, ilości operacji, itp.
pozdrawiam mam nadzieje że będzie łatwiej ")
03-04-2018 13:39 | Edytowano: 03-04-2018 14:25
To nie nasz błąd - sprawdzaliśmy to i strona działa prawidłowo - klienci powinni sobie dodać regułę do Nortona na wpuszczanie na naszą stronę. Nie jesteśmy w stanie dopasować strony tak by była zgodna ze wszystkimi wtyczkami, które przeglądarka może mieć.
13-07-2018 21:22
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |