22-10-2016 13:27
Wciskając na aplikacji przycisk "strefa klienta" wyskakuje błąd "Wystąpił błąd komunikacji, prawdopodobnie połączenie zostało przerwane lub nie można go nawiązać" mimo tego że jeśli chodzi o moje połączenie internetowe wszystko jest w porządku. Natomiast na przeglądarce po wpisaniu swojego loginu nie chcę mnie przenieść do strony wprowadzania hasła, tylko jest napisany komunikat, że niby moje dane do logowania się niezgadzają. A gdy próbuje włączyć stronę starej wersji logowania to w ogóle się nie chcę załadować (wieczne ładowanie)
Czy są jakieś usterki techniczne w tym momencie czy co się dzieje?
22-10-2016 17:40
Występowały chwilowe utrudnienia związane z dostępem do bankowości internetowej oraz aplikacji mobilnej.
Usługi działają już prawidłowo.
08-07-2018 18:46
Od dwóch dni w aplikacji mobilnej pojawia mi się dokładnie taki sam komunikat: "Wystąpił błąd komunikacji, prawdopodobnie połączenie zostało przerwane lub nie można go nawiązać" . Czy znowu jest jakiś problem z systemem czy odinstalować aplikację?
09-07-2018 19:04
Domyślam się, że piszesz o poprzedniej wersji naszej aplikacji mobilnej czyli ING Mobile. Tę aplikację wyłączyliśmy 30 czerwca i nie będziesz już mogła z niej korzystać. Od tego momentu jedyną dostępną aplikacją mobilną naszego banku jest Moje ING Mobile. Zachęcam Cię tym samym do pobrania i korzystania z nowej odsłony naszej bankowości mobilnej. Informację o wyłączeniu ING Mobile wysyłaliśmy naszym klientom z wyprzedzeniem przez wiadomość w bankowości internetowej.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |