Odpowiedz

AutoPay - pytania

Dzień dobry.

1. Z poziomu ING nie ma możliwości ustawienia pobierania płatności z karty wirtualnej? Jeśli nie, to dlaczego? Wydaje się, że możliwość korzystania z karty przedpłaconej jest bezpieczniejsza.
  2. Z poziomu ING nie mam możliwości po aktywacji ponownego wywołania regulaminu AutoPay (znalazłem na stronie ogólnej banku, ale z poziomu mojego ING już nie)?
Odpowiedz
0 Lajków
Szkot
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
113
30
21-01-2016
Wiadomość 1 z 2 (3 305 wyświetleń)

Re: AutoPay - pytania

Poniżej odpowiadam na Twoje pytania Emotikon: Szczęśliwy 
1.  W ramach usługi AutoPay, możesz podpiąć tylko swoje rachunki bieżące. Wynika to z naszych ustaleń z dostawcą usługi.
2. Regulamin jest dostępny w procesie rejestracji/logowania do usługi AutoPay w ING. Udostępniamy go też na naszej stronie, jak słusznie zauważyłeś. Jeśli cokolwiek się w nim zmieni, poinformujemy o tym. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 198 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy