06-06-2025 23:13
Witam.
1/ Brak widoczności wydatków starszych niż 90dni w historii podpiętego konta z Milenium
Mam podpiętą pod ING widoczność wydatków z mojego konta w Millenium. Niestety nie mogę importować, a przy tym analizować dłuższych okresów w narzędziu "Analiza wydatków". Czy jest jakaś możliwość aby starsze wydatki również były widoczne ?
2/ Brak możliwości masowej zmiany kategorii wydatków - np. wszystkie w historii przy użycia filtra lub wyszukiwania.
TA funkcja ułatwiłaby używanie narzędzia do analizowania dłuższych przeszłych okresów.
23-06-2025 14:20
Dziękujemy za zgłoszenie i podzielenie się swoimi uwagami.
Ad. 1. Obecnie nie mamy technicznej możliwości wydłużenia okresu pobieranej historii z banku Millennium ponad 90 dni.
Ad. 2. Dziękujemy za pomysł. Przekazaliśmy go do zespołu odpowiadającego za rozwój tego obszaru.
Cześć.
Mam kredyt w ING już 6 lat. Po 1. okresie stałych rat zaakceptowałem ofertę na 2. okres. Potem nastąpiła fala obniżek stóp przez NBP i moje stale są dużo za duże względem zmiennych.
Czy wciąż IN
... 11-01-2026W tej sprawie prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Biznesu pod numerem 323570024. Infolinia jest dostępna w dni robocze od 8 do 16.
10-01-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 4 |