06-06-2025 23:13
Witam.
1/ Brak widoczności wydatków starszych niż 90dni w historii podpiętego konta z Milenium
Mam podpiętą pod ING widoczność wydatków z mojego konta w Millenium. Niestety nie mogę importować, a przy tym analizować dłuższych okresów w narzędziu "Analiza wydatków". Czy jest jakaś możliwość aby starsze wydatki również były widoczne ?
2/ Brak możliwości masowej zmiany kategorii wydatków - np. wszystkie w historii przy użycia filtra lub wyszukiwania.
TA funkcja ułatwiłaby używanie narzędzia do analizowania dłuższych przeszłych okresów.
23-06-2025 14:20
Dziękujemy za zgłoszenie i podzielenie się swoimi uwagami.
Ad. 1. Obecnie nie mamy technicznej możliwości wydłużenia okresu pobieranej historii z banku Millennium ponad 90 dni.
Ad. 2. Dziękujemy za pomysł. Przekazaliśmy go do zespołu odpowiadającego za rozwój tego obszaru.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |