02-06-2020 20:53
03-06-2020 19:03
@Agawi Cieszę się, że Twoja mama otworzyła u nas konto i przepraszam, za kłopoty z aktywacją bankowości internetowej. Standardowo w oddziale nie wydajemy/ wysyłamy już takich kopert i specjalista powinien aktywować Twojej mamie bankowość od razu na miejscu. Proszę, podejdźcie jeszcze raz do oddziału żeby aktywować bankowość. Niestety przez telefon nie jesteśmy w stanie tego zrobić. Jeśli pojawi się kłopot, to poproście specjalistę o konsultację sprawy ze swoim wsparciem przez telefon. Mam nadzieję, że tym razem wszystko się uda i Twoja mama zacznie w końcu korzystać z Mojego ING
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |