12-07-2018 08:53
Potwierdzam, dzisiaj jest ok.
08-08-2018 19:51
Otrzymałem odpowiedź od pracownika banku że brak powiadomień dźwiękowych to jest ich celowe działanie ponieważ wielu klientom to przeszkadzało. Dla mnie odpowiedź jest całkowicie pozbawiona sensu ponieważ każdy użytkownik w ustawieniach telefonu może sam zadecydować czy chcę powiadomienia dźwiękowe przy zablokowanym ekranie. Najdziwniejsze jest to że w aplikacji na androida powiadomienia dźwiękowe przy zablokowanym ekranie są aktywne.
20-08-2018 15:04
MaciejB Analizujemy cały czas komunikację pushową dla systemu iOS pod kątem dźwięków i wibracji. Dziękuję za Twoje uwagi.
22-08-2019 17:02
28-08-2019 13:34
Witam,
Od dłuższego czasu mam problem z notyfikacjami push w iOS, wszystkie powiadomienia mam włączone a dostaje tylko powiadomienia z konta oszczędnościowego, od bardzo długiego czasu nie dostałem żadnego pusha odnośnie transakcji na koncie DIRECT.
Czy istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu? Reinstall aplikacji nic nie dał niestety.
28-08-2019 15:17
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.
Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj
27-11-2024