28-06-2017 16:13
Sugestia . W powiadomieniach z banku na telefon w informacji o przelewach przydałabysię informacja tytuł przelewu .
Pozdrawiam.
29-06-2017 17:40
Dziękujemy Ci za przesłany pomysł Przekazałam go dalej.
14-09-2017 07:05
Czytaj: odbiłam piłeczkę.
Komu? Kiedy? Jaka jest odpowiedź?
Można prosić o szczegóły?
15-09-2017 08:21
Każdą zgłaszaną sugestią analizujemy pod kątem przydatności dla klientów oraz możliwości technicznych ich wprowadzenia.
Co do tego konkretnego zgłoszenia, nie mam obecnie informacji, czy zostanie ono przez nasz wdrożone.
16-09-2019 13:49
Pozwolę sobie odświeżyć temat. Minęły dwa lata i nic się w tej kwestii nie zmieniło - dlaczego w treści powiadomienia nie ma żadnych istotnych danych? Dlaczego przy transakcji kartą nie widzę kiedy była transakcja, a jedynie "Płatność kartą XXX". Dlaczego nie można pokazać czy ta płatność była w bankomacie (którym?) / sklepie / przez Internet? Nie mówię już o takim detalu jak kraj, czy firma, która obciążyła kartę.
Podobnie zresztą rzecz ma się ze zwykłymi transakcjami: XXX.XX mniej na Twoim - "nazwa konta". czy to naprawdę wszystko, na co stać tę aplikację? Nie można podać innych szczegółów transakcji w powiadomieniu (tytułu, odbiorcy/nadawcy)?
Tak często podpieracie się Państwo bezpieczeństwem, a nie pozwalacie szybko zweryfikować choćby takich informacji. Trzeba każdorazowo logować się do aplikacji, żeby sprawdzić szczegóły. Żeby jeszcze powiadomienie otwierało konkretną transakcję, ale znowu – trzeba przedzierać się przez wszystkie i szukać po dacie / kwocie żeby odszukać tę właściwą.
Chociaż chyba sobie sam odpowiem: „Dziękujemy za zgłoszenie. Przekażemy pana uwagi do właściwego działu i poinformujemy, jeśli będziemy planowali wdrożenie takiego rozwiązania”?
Rozwiązane
24-09-2019 15:15
Niestety, ale nie mogę przekazać Ci informacji, które chciałbyś przeczytać. Nie planujemy w najbliższym czasie zmian w treści powiadomień PUSH.
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024