Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Trener Finansowy - Nie udało się pobrać danych

Witam. Mam problem z trenerem finansowym.
Zarówno na aplikacji jak i na przeglądarce wyskakuje błąd "Nie udało sie pobrać danych". Głównie na tej funkcji mi zależało zakładając konto.
Pani czacie zbytnio mi nie pomogła i przekazała moją sprawę dalej, podejrzewam że trochę się czeka na rozpatrzenie wiec zapytam tu. Miał ktoś taki problem? Jak to rozwiązać?
Odpowiedz
0 Lajków
asapdominik
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
30-07-2020
Wiadomość 1 z 3 (4 066 wyświetleń)

Re: Trener Finansowy - Nie udało się pobrać danych

@asapdominik Niestety, ale jeśli specjalista spoglądając w Twoją bankowość nie umiał udzielić odpowiedzi, to musisz poczekać na odpowiedź ze zgłoszenia.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (4 000 wyświetleń)

Re.: Trener Finansowy - Nie udało się pobrać danych

@asapdominik i jak? Udało się rozwiązać problem? Pytam, bo mam podobny, z tym że z rejestracją do iMoje. Pani na infolinii również przekazała sprawę dalej i nie mam pojęcia ile będę musiała czekać, a również założyłam konto ING ze względu na tę funkcję...

Odpowiedz
0 Lajków
KZielinska
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
05-08-2020
Wiadomość 3 z 3 (3 910 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

A jeszcze jedno. Ile jest rubryk w pismach urzędowych do podawania nr konta? Stosujemy tam spacje? Nie ulepszajcie na siłę tego, co nie potrzeba. Może PESEL też podzielicie?

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer

...

08-12-2023
Re: Re.: Problem z logowaniem

Pracujemy nad rozwiązaniem tego błędu. Przepraszamy za tę sytuację. Rozwiązaniem, jakie możemy podpowiedzieć, do czasu wyeliminowania błędu jest korzystanie z opcji logowania za pomocą PIN-u oraz kluc

...

08-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy