Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Propozycje ulepszenia aplikacji – personalizacja i funkcjonalność

Cześć,

Mam kilka sugestii dotyczących ulepszenia aplikacji:
1. Czy byłaby możliwość dodania funkcji zakrywania/odkrywania salda konta jednym przyciskiem obok produktu? Alternatywnie, czy można by wprowadzić opcję aktywowania tej funkcji poprzez gest, np. pochylenie telefonu w dół, jak to mają inne aplikacje?
2. Czy jest szansa na umożliwienie używania emoji (np. 🏦🏖️🎯💰) w nazwach kont? Obecnie komunikat o niedozwolonych znakach blokuje ich użycie, co jest trochę szkoda, bo tego typu elementy mogłyby wizualnie uatrakcyjnić aplikację.
3. Brakuje mi personalizacji układu kont w aplikacji. Mam kilka kont i chciałbym ustawić ich kolejność – które ma być pierwsze, a które ostatnie. Aktualnie każde nowo otwarte konto staje się pierwsze, co jest trochę niepraktyczne.
4. Zauważyłem brak opcji podglądu numeru karty i kodu CVV w aplikacji. W wielu innych aplikacjach bankowych te dane są dostępne, co bardzo ułatwia korzystanie z usług online.

Nie wspomnę o powiadomieniach (ile w ciągu dnia już wydano wraz z kwota wydana - jak w Revolut) trybie ciemnym, udoskonaleniu biletów w tym wybraniu ulubionych czy dodatkowych kategorii do analizy wydatków.

Czy jest szansa, aby te funkcje zostały wprowadzone w przyszłych aktualizacjach? Myślę, że wiele osób doceniłoby takie zmiany.

Pozdrawiam!
szymaszek
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
12-01-2025
Wiadomość 1 z 3 (802 wyświetleń)

Re.: Propozycje ulepszenia aplikacji – personalizacja i funkcjonalność

Podpisuje się pod kolega.
I jeszcze dodam od siebie np kategorię "dzieci" w analizie wydatków.
Może zapytam, bo zjada mnie ciekawość.

Co autor miał na myśli, tworząc kategorie finanse? Rozumiem Podatki, inwestycje,, ale finanse?
To chyba nawet w logice się nie układa, bo jak "kosztem", mogą być finanse?
Odpowiedz
0 Lajków
Source
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
0
25-12-2021
Wiadomość 2 z 3 (464 wyświetleń)

Re.: Propozycje ulepszenia aplikacji – personalizacja i funkcjonalność

Dziękuję za Wasze sugestie - przekazałem je do zespołu odpowiadającego za funkcjonowanie naszej aplikacji. Jeśli chodzi o ich wprowadzenie, to jest ono uzależnione od wielu czynników. Na ten moment nie mogę zapewnić, kiedy i czy w ogóle te sugerowane zmiany wejdą w życie.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
125
20
03-03-2023
Wiadomość 3 z 3 (402 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Zmiana kolejności kont

Również czekam z niecierpliwością na taką funkcjonalność. Drobna zmiana, a widać bardzo potrzebna użytkownikom, a że trzeba czekać na to ponad 6 lat? Szok, żeby nie powiedzieć, że wręcz kpina z klient

...

09-02-2025
Nowy kredyt czy refinansowanie?

Co jeśli weźmie się w ING kredyt hipoteczny na działkę a kilka lat później potrzeba kredytu na dom? Można powiększyć kwotę kredytu, wziąć dwa osobne kredyty w ING czy trzeba wziąć nowy kredyt w którym...

09-02-2025
Re.: Ciemne tło apki

Hej ING,

Mamy 2025 rok. Kiedy w końcu wdrozycie ciemny motyw Emotikon: Szczęśliwy

09-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy