Odpowiedz

Brak powiadomień push o transakcjach kartą

Nie wiem co ING robiło w tym tygodniu z kartami płatniczymi (mieliśmy chyba 3 lub 4 przerwy techniczne z tym związane), ale po którejś z tych przerw przestałem otrzymywać jakiekolwiek powiadomienia push o transakcjach kartami. W ustawieniach jest wszystko OK, w samej apce nie było nic ruszane.

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
45
02-12-2022
Wiadomość 1 z 3 (647 wyświetleń)

Re.: Brak powiadomień push o transakcjach kartą

W zakładce Ustawienia - Aplikacja Mobilna - Powiadomienia PUSH wyłącz i ponownie włącz powiadomienia. Sprawdź też, jak w tej sprawie ustawiony jest Twój telefon. Możesz również ponownie zainstalować aplikację. Jeśli to nie pomoże, napisz do nas na czacie w Moim ING Mobile.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
125
20
03-03-2023
Wiadomość 2 z 3 (581 wyświetleń)

Re.: Brak powiadomień push o transakcjach kartą

Problem nie leży po mojej stronie ponieważ identyczny problem mają wszyscy moi znajomi z kontami w Waszym banku.
Przekazuję tutaj, proszę o naprawę.
Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
45
02-12-2022
Wiadomość 3 z 3 (578 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Problem z logowaniem do Moje ING po dodaniu nowego telefonu

Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł

...

14-02-2025
Re.: Kantor w ING

Niestety ale kolega ma racje. Nie dość że kurs jest delikatnie mówiąc mało atrakcyjny w porównaniu z innymi bankami w Polsce to do tego dolicza się dziwnym trafem nigdzie nie widoczną prowizje. Przykł

...

13-02-2025
Ogromny problem - jedna osoba w reprezentacji przy dwuosobowym schemacie akceptacji

W bankowości internetowej ING Business niedawno były trzy osoby uprawnione do składania wniosków i ich akceptowania w imieniu podmiotu. Dwie osoby zrezygnowały z funkcji członków zarządu i bank usunął

...

13-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy