Odpowiedz

Ciemny motyw aplikacji

Witam. Od dłuższego czasu próbuje wyprosić wdrożenie ciemnego motywu do aplikacji.
Czasami się zastanawiam czy tylko mi przeszkadza posługiwanie się aplikacją o jasnych barwach po zmroku. Rozumiem, że ING wybrało sobie takie kolory, ale warto byłoby dać wybór użytkownikom w dobie gdzie praktycznie wszystkie aplikacje taki motyw posiadają.
Prośba do pracowników ING. Jeśli macie zamiar odpisać w stylu "dziękujęmy za sugestie, przekażemy do naszych specjalistów" to sobie odpuście...to wszystko już wiem.
fornalf1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
4
24-04-2021
Wiadomość 1 z 3 (27 699 wyświetleń)

Re.: Ciemny motyw aplikacji

Przydałby się, nawet pomarańczowy tekst na czarnym / ciemnoszarym tle.
Odpowiedz
0 Lajków
HansHawk
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
35
5
30-09-2016
Wiadomość 2 z 3 (27 550 wyświetleń)

Re.: Ciemny motyw aplikacji

Yes, webowy interfejs też powinien mieć taką opcję. 23:05...biały kolor z monitora zabija oczy Emotikon: Smutny
Odpowiedz
0 Lajków
nessip
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
1
23-12-2021
Wiadomość 3 z 3 (26 039 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wniosek o kredyt hipoteczny - wprowadzenie konsumenta w błąd i żądanie nieistniejących dokume...

Niestety ale w ostatnim czasie to chyba jednak są standardowe praktyki ING.

W naszym przypadku wniosek jest analizowany już trzeci miesiąc. Za każdym razem kiedy nadchodzi termin wydania decyzji, zamia

...

24-09-2023
Re: Re.: Karta przedpładpłacona dla dziecka a Aplikacja i Apple Pay oraz Google Pay ( w poście ró...

Dziękujemy za przesłaną sugestię. Dodam, że dziecko może sprawdzić saldo swojej karty przedpłaconej w każdym bankomacie w Polsce, bez dodatkowych kosztów. 

24-09-2023
Re.: Karta przedpładpłacona dla dziecka a Aplikacja i Apple Pay oraz Google Pay ( w poście również p

Hej,

Chciałem podbić ten temat. Autor ma rację, u mnie jest dokładnie ten sam problem. Dziecko nie wie ile ma na karcie. A ciągłe kontrolowanie tego przeze mnie jako przez rodzica jest uciążliwe.
Myślę,...

24-09-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy