Odpowiedz

Ciemny motyw aplikacji

Witam. Od dłuższego czasu próbuje wyprosić wdrożenie ciemnego motywu do aplikacji.
Czasami się zastanawiam czy tylko mi przeszkadza posługiwanie się aplikacją o jasnych barwach po zmroku. Rozumiem, że ING wybrało sobie takie kolory, ale warto byłoby dać wybór użytkownikom w dobie gdzie praktycznie wszystkie aplikacje taki motyw posiadają.
Prośba do pracowników ING. Jeśli macie zamiar odpisać w stylu "dziękujęmy za sugestie, przekażemy do naszych specjalistów" to sobie odpuście...to wszystko już wiem.
fornalf1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
4
24-04-2021
Wiadomość 1 z 4 (48 868 wyświetleń)

Re.: Ciemny motyw aplikacji

Przydałby się, nawet pomarańczowy tekst na czarnym / ciemnoszarym tle.
Odpowiedz
0 Lajków
HansHawk
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
36
6
30-09-2016
Wiadomość 2 z 4 (48 718 wyświetleń)

Yes, webowy interfejs też powinien mieć taką opcję. 23:05...biały kolor z monitora zabija oczy Emotikon: Smutny
Odpowiedz
0 Lajków
nessip
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
1
23-12-2021
Wiadomość 3 z 4 (47 205 wyświetleń)

Za chwilę 2025 rok, a dalej nie ma trybu ciemnego w ING 🙃

Odpowiedz
0 Lajków
jkcbgc
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
1
27-12-2024
Wiadomość 4 z 4 (4 732 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy