09-11-2022 20:23
Witam, borykam sie z problemem nie odświeżającego się widgetu na Iphone, widget pokazujący stan konta w formie procentowej nie odświeża się dopóki nie wejdzie się w aplikację moje ing, co czyni go bezużytecznego, cały dzień widget nie został odświeżony mimo robionych zakupów.
Od razu wspomne że:
-wyłaczenie i właczenie telefonu nie pomogło
-usunięcie i dodanie ponowne widgetu również nie pomogło
-odświeżanie, lokalizacja, powiadomienia, transfer danych i wszystkie inne jest opcje tej aplikacji są włączone w ustawieniach
Czy ktoś również ma/miał problem z tym? Jak go rozwiązać?
10-11-2022 20:40
Mamy zgorszony błąd z odświeżaniem wyświetlanych informacji na widgetie. Przepraszam za kłopot. Nasz dział IT już pracuje nad rozwiązaniem tego problemu.
Akurat atakowanie menedżerów haseł jest kompletnie nie na miejscu, ba inne banki zalecają ich stosowanie, taki tam "mało znany bank" PKO BP - cytat z ich strony "Dlaczego warto korzystać z menedżera h
... 18-11-2025Witam,
zmieniłem starego MacBooka Pro z 2015 r. na nowego MacBooka Air 15 i mam problem z ponownym dodaniem kart firmowych do Apple Pay. Po zmianie komputera na nowy, co wiązało się w moim przypadku z
... 17-11-2025Skontaktuj się z nami specjalistami hipotecznymi po zalogowaniu do Mojego ING lub pod numerem 32 357 00 57. Specjaliści są dostępni w dni robocze od 8:00 do 18:00. Sprawdzimy to dla Ciebie.
17-11-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |